How Can We Help?

Export från centrallagret

You are here:

Export från centrallagret

Vill ni exportera från centrallagret och vill ha prisuppgift kan ni skicka ett mejl till Helpdesk med följande information:

  • Namn på mottagaren
  • Fullständig adress
  • Antal kollin och sort

Det är viktigt att rätt information skickas då fraktpriser grundar sig på vikt samt adressen, t.ex. varierar fraktpriset ganska mycket enbart inom Sverige.

Egen frakt

Vill ni boka egen frakt från centrallagret lägger ni till en avhämtningskund till er själv och lägg sedan en beställning på den dagen fraktfirman skall hämta upp godset, det är två dagars ledtid. Det är viktigt att fraktfirman uppger Skanlogs ordernummer vid ankomst till receptionen.

Artiklarna kommer vara emballerade och packade på euro-pallar, halv-pall vid små beställningar, räkna på ca 25 kg/pall i extra vikt utöver vikten på kollina. Det går bra att hämta vardagar mellan 9 och 18 och deras telefonnummer till växeln är +46850066600. Transportören anmäler sin ankomst i receptionen (checkpoint) med hjälp av Skanlogs ordernummer. Det finns lastbrygga och det går bra att komma med trailer.

Upprätta en EMCS och mejla oss ARC-nummer senast dagen innan upphämtning så att det kan skrivas ut och sättas på pallen.

Upphämtningsadress: Skanlog, Armaturvägen 4, 13650 Haninge, Sverige
Avhämtningskund:
Bryggerinamn, Avhämtning, Armaturvägen 4, 13650 Haninge, Sverige