Fortnox

You are here:
  • Logga in i Fortnox
    • Beställ Integrations-licens om ni inte redan gjort det.
    • Lägg sedan till en integration med kod Km5Y2RGaJ7Nx under administrera användare. Här får ni mer hjälp.
    • Spara API-koden.
    • Lägg till Systembolaget AB och SwedBeer (Rådanäs Bryggeri AB) som kunder i Fortnox om ni inte redan gjort det.
  • Logga in på SwedBeer.se
  • Se till att varje produkt som finns registrerad i SwedBeer också finns registrerade i Fortnox som styck och kolli.
  • För sedan över Fortnox-artikelnummer och för in dessa på varje produkt hos SwedBeer.

Ni anger befintligt Fortnox-kundnummer på beställningen eller på kundkortet om kunden redan finns registrerad i Fortnox. Lämnar ni kundnummer tomt så skapas en ny kund automatiskt i Fortnox.

För tillfället kan man importera systembolagsbeställningar (EDI), egna beställningar och SwedBeers kundbeställningar.

Kör man Fortnox Lagermodul och ställer in standardlager under inställningar så kommer lagersaldot att uppdateras med centrallagrets saldo. I övrigt synkas inget annat.