VISMA eEkonomi

You are here:

Kontakta Visma och se till att du har modulen api_standard, den ingår i ditt abonnemang.

Lägg till Systembolaget och SwedBeer (Rådanäs Bryggeri AB) som kund i Visma eEkonomi och ange kundnummer här: https://www.swedbeer.se/sv/erp/settings/ – Lägg eventuellt till en transportartikel också.

Gå till https://www.swedbeer.se/sv/visma/ och tryck på Koppla ihop, logga in och godkänn behörigheten. Klart! Nu kan du importera systembolagsfakturor och egna beställningar.

Har du inte angett något intern kundnummer skapas automatiskt en ny kund. Saknas artikelnummer i eEkonomi skapas automatiskt en ny artikel.

Fakturorna skapas som utkast för godkännande.