VISMA eEkonomi

You are here:

Har ni inget eEkonomi-abonnemang ännu så använd denna länk och få 50% rabatt första året.

Kontakta Visma och se till att du har modulen api_standard, den ska ingå i ditt abonnemang.

Lägg till Systembolaget och SwedBeer (Rådanäs Bryggeri AB) som era kunder i Visma eEkonomi och ange dessa kundnummer här: https://www.swedbeer.se/sv/erp/settings/ – Lägg eventuellt till en transportartikel också.

Gå till https://www.swedbeer.se/sv/visma/ och tryck på Koppla ihop, logga in och godkänn behörigheten. Klart! Nu kan du importera systembolagsfakturor och egna beställningar. Ibland tappar systemet kopplingen till Visma, man får ”Invalid grant”, då behöver ni ”Återansluta” till Visma, det gör ni på samma ställe.

Har ni inte angett något internt kundnummer så skapas automatiskt en ny kund i Visma. Saknas artikelnummer i eEkonomi skapas automatiskt en ny artikel.

Fakturorna skapas som utkast för godkännande.