Börja här

You are here:

Först skapar ni en användare på SwedBeer. Därefter skapar ni ett bryggeri och när ni skapat bryggeriet får ni ert bryggerinamn som ett menyalternativ. Börja med att lägga till ert skatteupplag via ”Allmänt->Hantera skatteupplag”. När detta är inlagt lägger ni till en produktmall här ”Försäljning->Hantera produkter->Produktmallar” och lägg sedan till er första produkt här ”Försäljning->Hantera produkter”.

Nu är det dags att gå in i affärssystemet, välj ”Affärssystemet” i menyn.

• Gå till ”Inställningar” längst till höger och ställ in era värden.
  • Gå till ”Tillverkning->Tankar” och lägg till era produktionstankar.
  • Skapa sedan en sats och kör tappkörningarna vartefter ni tappar upp varorna.

Ni kan föra in ett existerande produktlager manuellt via att först skapa ett produktlager under ”Produkter->Produktlager” och sedan på det produktlagret skapar ni även en produktlagerrörelse. Vill ni ha spårbarhet så skapar ni ett nollat ”Produktlagerparti” före produktlagerrörelsen och väljer sedan det partiet i listan.

Nu är ni igång och produktlager och ingredienser uppdateras varefter ni lägger in dessa. Nu kan ni även lägga in egna beställningar från HoReCa eller Systembolaget. Läs mer om det här i kunskapsdatabasen under rubriken ”Affärsysstemet” och ”Systembolaget”.