HoReCa

You are here:

Möjligheten att lämna gods på utlämningsstället utan påskrift finns men då försvinner möjligheten att reklamera transporten för kross/svinn. Skicka e-post till oss efter lagd order så ordnar vi det.

Som bryggeri

Välj kunden via ”Byt kund” uppe i mitten. Vill ni själva fakturera så tryck på kunden och ge dem 100% rabatt, då kommer SwedBeer inte att fakturera dem. Välj sedan ”Handla drycker” och lägg till produkterna, det går bra att blanda från flera olika bryggerier. Välj sedan varukorgen i menyn och sedan ”Kassa”. Välj leveransdag och ”Lägg beställning”.

Fakturering

SwedBeer.se / Rådanäs Bryggeri AB fakturerar en gemensam faktura för varje leverans om ni inte gett kunden 100% rabatt. Varje månad skapas sedan en självfaktura som ni kan importera till ert bokföringsprogram och fakturera Rådanäs Bryggeri AB. Går kunden i konkurs eller vägrar betala för leveransen så får varje levererande bryggeri kreditera Rådanäs Bryggeri AB för de varor som inte är betalda.

Som kund

Logga in med användarnamn och lösenord som ni fått utskickat från SwedBeer. Välj ’Handla drycker’ i menyn, listan är från början slumpmässig så använd gärna sök och sorteringsmöjligheten.

Har ni flera kunder kopplade till ert konto så väljer ni aktuell kund längst upp på butikssidan, har användaren bara en kund väljs den automatiskt.

Välj antal och tryck på köp. När ni är klara så tryck på varukorgen längst upp i menyn. Välj sedan kassa.

Innan ni bekräftar beställningen så gå igenom leveransdag, ifall ni vill ha tidsanpassning och teleavisering. Detta är kostnader som tillkommer. Tryck bekräfta så är beställningen lagd och ett bekräftelsemejl går ut till er. Vänta på leverans!

Faktureringen görs av Rådanäs Bryggeri AB och skickas ut ca 1 vecka efter leverans.

Ny HoReCa-kund

Nya kunder blir automatiskt verifierade. Vi kontrollerar alltid beställningen och ser vi nå konstigheter stoppar vi ordrarna. När en ny kund registreras skall orten kollas upp med leveransdagar samt skall kunden registreras i fraktsystemet. Detta kan ta upp till två dagar, därför kan det vara längre leveranstid när kunden precis blivit inlagd.